Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Περισσότερες Υπηρεσίες
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ
Μεταφορές & Μετακομίσεις Μαγνησία & προς όλη την Ελλάδα

Το γραφείο μεταφορών “Εθνική” το οποίο εδρεύει στο Διμήνι Μαγνησίας,  διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στις μετακομίσεις γνωρίζει σε ποιο βαθμό σας προβληματίζει η μετακίνηση των αντικειμένων σας, η εκφόρτωση τους, αλλά και ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος που έχετε για να ασχοληθείτε πλήρως με την διαδικασία. 
 
Για αυτό σας προσφέρουμε μία σειρά από υπηρεσίες που μπορούν να σας “λύσουν” τα χέρια και η μετακόμιση σας να πραγματοποιηθεί χωρίς εσείς να χάσετε χρόνο, αλλά και σε οικονομικές τιμές.


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ
Το πρώτο βήμα για μια μετακόμιση είναι η συσκευασία των αντικειμένων. Το αμπαλάζ πρέπει να γίνεται σωστά ώστε να αποφευχθούν οποιεσδήποτε φθορές των προς μεταφορά ειδών. 
 
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και τα πιο σύγχρονα υλικά της αγοράς και χάρη στην πολύχρονη εμπειρία του προσωπικού μας, μπορούμε να αναλάβουμε την σωστή συσκευασία και αμπαλάζ, μέρους ή όλης της οικοσκευής σας, ώστε η μετακόμισή σας να πραγματοποιηθεί με τη μέγιστη ασφάλεια και την προστασία της υγιεινής σας. Το πακετάρισμα των εύθραυστων αντικειμένων γίνεται με μεγάλη προσοχή και με τα κατάλληλα υλικά έτσι ώστε να αποφευχθεί και η παραμικρή περίπτωση ατυχήματος.


ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ & ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας είναι σε θέση μέσα σε λίγα μόνο λεπτά να αποσυναρμολογήσει και να συναρμολογήσει παντός τύπου έπιπλα, εύκολα και γρήγορα και χωρίς φθορές, ώστε η μετακόμιση να πραγματοποιηθεί πιο εύκολα.

Αφού πραγματοποιηθεί η μετακόμιση, το προσωπικό μας αναλαμβάνει την Συναρμολόγησή τους στο νέο σας χώρο.

ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ & ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Το τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει την αποσύνδεση όλων των ηλεκτρικών σας συσκευών όπως πλυντήρια ρούχων, πιάτων, ψυγείο κ.α. τα οποία βγαίνουν δύσκολα από τη θέση τους και θέλουν μεγάλη προσοχή για να μην καταστραφούν. 
 
Οι οικοσκευές σας αφού μεταφερθούν με ασφάλεια στο καινούργιο σας σπίτι τοποθετούνται και πάλι από το έμπειρο προσωπικό μας στη θέση που θα τους υποδείξετε εσείς.


ΧΡΗΣΗ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ
Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τα έπιπλα και τις συσκευές σας, από υψηλά διαμερίσματα κάνοντας χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Έχουμε τη δυνατότητα να μετακομίσουμε αντικείμενα με μεγάλο όγκο και βάρος σε ορόφους που δεν είναι εφικτό να ανέβουν τα πράγματά σας από τον ανελκυστήρα ή από τις σκάλες.
 
Με την ανυψωτική μετακόμιση μπορούμε να μεταφέρουμε έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, πιάνα και κάθε βαρύ αντικείμενο, χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο τόσο για την περιουσία σας όσο και για το κτίριο με ευκολία και ασφάλεια.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε
γι' αυτό μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να συζητήσουμε για τις ανάγκες της μετακόμισης σας και να σας δώσουμε την οικονομικότερη προσφορά.