Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Μεταφορές
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ 
Μεταφορές & Μετακομίσεις Μαγνησία & προς όλη την Ελλάδα

Με καθημερινά δρομολόγια προς Αττική και Θεσσαλονίκη και με  δυνατότητα εξυπηρέτησης όλης της Ελλάδας αλλά και των νησιών, το γραφείο μεταφορών “Εθνική” το οποίο εδρεύει στο Διμήνι Μαγνησίας, μπορεί να ανάβει και να φέρει σε πέρας οποιασδήποτε μορφής μεταφορά, στοχεύοντας πάντα στην άμεση εξυπηρέτηση και στις φιλικές τιμές.
 
Στο γραφείων μεταφορών μας κατέχουμε την ικανότητα και το κύρος στις μεταφορές. Διασφαλίζουμε την διαδικασία με ένα έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να αναλάβει και να περατώσει και την δική σας μεταφορά. 


ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ  ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Με τα ιδιόκτητα οχήματά μας και έχοντας ως κύριο μέλημά μας την ασφαλή μεταφορά, το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει μεταφορές εμπορευμάτων προς την Αττική, την Θεσσαλονίκη, τα νησιά και όλη την Ελλάδα.
 
Παραλαμβάνουμε τα εμπορεύματα από την αποθήκη σας, είτε πρόκειται για ένα πλήρες φορτίο ή για λιγότερο από ένα φορτίο φορτηγού και τα μεταφέρουμε στο χώρο που θα μας υποδείξετε, δίχως φθορές και τηρώντας πάντα τα χρονικά πλαίσια που έχουμε ορίσει εξ’ αρχής. 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ
ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ - ADR

Διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, το γραφείο μεταφορών Εθνική και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας το οποίο διαθέτει την απαιτούμενη πιστοποίηση, αναλαμβάνουν τη μεταφορά επικίνδυνων φορτίων και κάθε μορφής φορτίου που υπόκεινται στη συμφωνία του ADR. 
 
Η εγγυημένη και ασφαλής μεταφορά είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος για να μας εμπιστευθείτε τη δική σας μεταφορά ADR.

Γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες της αγοράς, ανταποκρινόμαστε στα προβλήματα της και προτείνουμε οργανωμένες λύσεις υπηρεσιών μεταφοράς.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε
γι' αυτό μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να συζητήσουμε για τις ανάγκες της μεταφοράς των αντικειμένων σας και να σας δώσουμε την οικονομικότερη προσφορά.