Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
ΕΘΝΙΚΗ | ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 
Μεταφορές & Μετακομίσεις Μαγνησία & προς όλη την Ελλάδα

Η “Εθνική” αποτελεί μία εταιρία γενικών μεταφορών η οποία εδρεύει στην Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα στο Διμήνι Βόλου, όπου εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει σε ιδιώτες και επαγγελματίες ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από φορτηγά δημοσίας χρήσεως και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με πολυετή πείρα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας την μεταφορά των απλών ή επικίνδυνων εμπορευμάτων, την μεταφορά της οικοσκευής σας, καθώς και ολόκληρη τη μετακόμιση σας, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα σας λύσουν τα χέρια. 
 
Για κάθε μεταφορά ή μετακίνηση που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε, σας δίνουμε πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Μαγνησία, τα Νησιά και όλη την Ελλάδα, ενώ πραγματοποιούμε
καθημερινά δρομολόγια στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη. 

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων τόσο εμείς, όσο και το προσωπικό μας, λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Προτεραιότητα μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε κάθε πελάτη. Για αυτό δεν σταματάμε ποτέ να εξελίσσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας με στόχο την κάλυψη των αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
Χάρη στη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και τις οικονομικές τιμές μας έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη χιλιάδων ευχαριστημένων πελατών στην Μαγνησία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
Αποστολή της μεταφορικής μας εταιρίας είναι η ασφάλεια των αντικειμένων σας, ο ακριβής χρόνος παράδοσης και η ικανοποίηση όλων των αναγκών σας. 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, γι' αυτό μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να συζητήσουμε για τις ανάγκες της μεταφοράς ή της μετακόμιση σας και να σας δώσουμε την οικονομικότερη προσφορά.